Добре дошли в официалния сайт на Фондация "Дечица"!
ПИШИ НИ НА dechitsa@gmail.com
ОБАДИ СЕ НА 0885609767
ДАРИ СЕГА

Искам да знам повече

Знаете ли колко е ценна радостта на едно дете, когато се научи да говори правилно? Когато започне да артикулира така, че другите да го чуват и да се заслушват? Когато пожелае да участва в театрална пиеса, защото вече не се срамува да говори?

Това е БЕЗЦЕННО!

През изминалите девет месеца четири деца работиха с наш логопед- Нина. С нейна помощ те стъпка по стъпка се справяха с проблемите в говора, и сега са по-уверени и спокойни.

Това беше възможно благодарение на проекта “Искам да знам повече”, финансиран от фирма “Пейсейф” с подкрепата на фондация “BCause- помощ за благотворителността в България”.

Освен логопед, проектът включваше уроци по математика с любимеца на децата Павел Топалов, както и работа на координатор- Наташа. Тя води децата на спортни събития, помагаше в срещите с техните ментори, организираше рождени дни и се грижеше за децата по време на екскурзиите ни до различни места в България.

Проектът приключи в края на месец юни, но дейностите остават- защото за децата е важно да получават подкрепа и разбиране постоянно, целогодишно и непрекъснато.

Благодарим на “Пейсейф” и на “Помощ за благотворителността в България”.

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *